04.08.2013

Familien Håland Karlsen redder dagen..

I dag var vi alle mann alle borte i det nye huset og kikket. Guttene synes det er veldig stas, og det begynner nok å gå opp for Noah at vi snart skal flytte. 
Krysser fingrene for neste helg!
Men, vi lekte da altså litt ute i hagen med en ball. Og da den falt ned kjellertrappene og vi gikk for å hente den, så vi et bitte lite pinnsvin som var krøllet sammen til en liten ball. Vi trodde først at den var død, men idet vi skulle flytte på den så vi at den beveget seg. Vi bar den opp på gresset og det tok laaang tid før den begynte å røre på seg. Den har nok falt ned kjellertrappene og ikke kommet seg opp igjen, og ikke vet vi hvor lenge den har lagt der. Også i det fæle været som var i går! 
Vi bestemte oss for å gi den litt vann og ved ute-kranen lå der jammen to til små pinnsvin krøllet sammen som små baller. De hadde falt ned i "gropa" forann vinduet og kom seg ikke opp igjen. Vi la dem ved den andre i gresset og litt etter litt våkner også de til live. 
Fikk senere høre at naboen hadde en pinnsvinmor med tre barn boende under terrassen, så det er nok dem. Nå håper jeg bare inderlig at de finner hverandre. 
De var bare så søte! <3 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar