31.03.2013

Påskeaften

I går var det påskeaften og vi gikk tur i Aboret sammen med Ine, Ørjan, Jone, Rebecca og skjønne Adele. Det var et helt fantastisk vær, så vi måtte/ville finne på noe kjekt ute i godt lag. Aboret er en utrolig vakker plass som har masse flotte naturstier og du er omgitt av flott norsk natur. Det var vindstille og ikke en sky på himmelen. Skikkelig påskevær!
Vi vandret litt før vi satte oss ned på en benk på en åpen mark og koste oss med boller, skiver, kvikk lunsj og te. Der vi satte, var det en utrolig tøff bjørk som var helt gyllen. Den glinset i solen og så ut som den var sprayet med gull. Denne måtte vi selvfølgelig klatre litt i, Noah og jeg. Påskeharen tok også turen og la fra seg to egg inni et tre. Vi gikk ikke langt på de nesten fire timene vi var der, men gubba så koselig det var. Vi gikk i ungenes tempo, stoppet for å se på alt de små ville kikke på og hadde små pauser innimellom. Det er virkelig ikke siste gang vi tar turen dit hvertfall, det var bare så idyllisk og flott <3
Til slutt endte vi opp på en stor mark som vi turnet litt på alle sammen. Vi slo hjul, hoppet, steinkasting - både forlengs og baklengs, stod på hendene og bare nøt været, naturen, det gode selskapet, glade unger og påskeferie.
Gjengen <3
Den gylne bjørk
Klatreaktiviteter

Påskeharen's egg inni et stort tre

- Påskeklem Anette -

1 kommentar: