16.09.2013

Simen 2 år!

For en dag og for en fantastisk følelse som mor, når barna fyller år! I dag er det altså minstemann, Tarzan, krapylet, villdyret, gullet, klompen, sjønnassen, ja gutten går under mange navn, som fyller året. Simen blir hele 2 år! 
Jeg er stolt og rørt. Han begynner å bli stor. Han begynner å bli mer og mer selvstendig, vil gjøre mer og mer selv og han begynner å forstå mer. 
Språket er så som så, er ikke en freser til å snakke, men han forstår alt vi sier og i det siste har det også kommet flere og flere nye ord. Foreløpig er det kun mamma'en og pappa'en som skjønner dem. 
Motorisk sett ligger han langt, langt foran normalen for en to-åring. Han har en kroppsbeherskelse som bare er til å misunne. Han er uredd, og da sier det seg vel også selv at han er en travel og farlig gutt. Han har en storebror som han ser opp til og helst følge etter uansett hvor han går/klatrer/sykler.. Så utfordringer møter han nok av i hverdagen. 
Han er ingen stor-spiser, men får i seg akkurat den mengden kalorier han trenger for å vokse. 
Han er en kosegutt og han er veldig glad i oppmerksomhet. Han springer mot applausen og oppsøker store mengder. 
Humor har han hvertfall! Vi ler med han hver eneste dag. Mange ganger ler vi av ham også, men det ser ikke ut til å bry han. Snarere tvert imot. 
Han er en utrolig skjønn gutt. Med sine store, trillrunde øyne sjarmerer han de fleste. Denne gutten er til å spise opp!
Du er helt nydelig flott og vi er så ufattelig glade i deg.
Elsker deg av hele vårt hjerte <3
Bursdagsklem fra Mamma & Pappa

PS: les også flotte ord fra tante Katrine på hennes blogg :)


- Anette -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar