05.05.2013

Tidenes lattis..

I dag har det vært så nydelig vær. Godt og varmt - skikkelig vår. Vi hadde lyst og finne på noe kjekt i dag. Ådne er komt hjem, vi ville ut av huset, det var sol, varmt og ikke minst: søndag! :)
Vi bestemte oss for et besøk på oljemuseet. Guttene har vært der flere ganger og de, rett og slett, ELSKER det!! Rett utenfor er det en fantastik industri-lekeplass som de kan bryne seg på. Jeg tror rett og slett de liker å komme til noe nytt. På oljemuseet har de et helikopter hvor de små kan klatre opp i, og som er rigget i stand på en liten miniatyr platform. Ungene står i kø på både det ene og det andre, alle vil prøve. 
I dag var det derimot ikke selve platformen guttene var mest interessert i, men alt det andre flotte som stod til utstilling. Spesielt de små rommene rundt omkring som viser kort-filmer om nordsjølivet.
En lekeplass for både store og små. Vi var der vel i to timer.
Etterpå gikk vi og ruslet en times tid i sentrum mens Simen hadde seg en lur i vognen. Noah fikk smoothie og is og var godt fornøyd med det. Er det vår, ja, så er det vår..  ;)
Vi satte oss utenfor kino'en. For de som ikke er kjent i Stavanger er det altså masse duer i byn. Og de samler seg ofte utenfor kino'en. Nå var vi så heldige at vi hadde litt rester av en bolle under vognen. Dermed fikk Noah delt ut litt smuler. De kom tett på og Noah ble passe skeptisk da de kom nærmere og nærmere.
Ådne prøvde og vise han at hvis de kom for nærme kunne han bare veive med armene og rope "Hosjhhh..." 
Plutselig ble Noah passe tøff. Han gikk mot en due, hevet armen opp i luften og ropte (høyt): "Faaaaaeeen!"
Ådne og meg knakk helt sammen i latter. Hvor kom det fra??!?
Vi lo nok både fordi vi ble overrasket og ble passe flaue. Det satt masse folk rundt oss, og de hørte det alle mann. Rett etterpå presterer Noah og si: "Det va pappa så sa eg sko sei det." Hahahaha... Det er faktisk (tro det eller ei) IKKE tilfelle. Da lo vi bare enda mer, før vi til slutt måtte samle oss og si at slikt kan vi ikke si.
Nei, dette skal ned i minneboken, det er sikkert og vist! :-D

Her knipset jeg et bilde akkuratt i det Noah er på vei til å.. eh.. rope til duen.. hahaha...
- Anette -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar