22.05.2013

I dag har jeg kjøpt hus :)

Bloggen er jo på vei til å bli en bolig-blogg jo ;)
Mamma og Torkell, Kristoffer (broren min) og oss - alle har vi enten solgt, kjøpt nytt eller er i budrunde. Spennende og travel tid foran oss.
Men huset ja.. Joda, jeg kjøpte et hus i formiddag. Et flott hus må jeg si. Vi har snakket lenge om å bygge ut der vi bor nå, for vi skulle ønske det var litt større. Enten ville vi bygge ut, eller så var drømmen at noen av husene i gata som allerede var bygget ut kom for salg. Og det gjorde jo plutselig dette nye huset vi har kjøpt oss. Det er i samme gate, vi bor i nr 12, og nå har vi kjøpt nr 34. 
Vi ELSKER denne plassen, så dette var virkelig gøy! :)
Ådne har jo ikke fått vært på visningen, for han er i nordsjøen, men vi snakket sammen på telefonen i går etter at jeg hadde vært på visning og ble enige om hvor mye vi eventuelt var villige til å gå. Vi klarte holde oss innenfor, såvidt! Så klokka 15 i dag kunne jeg stolt fortelle Ådne at vi har blitt nye huseiere :)
Nå begynner selve salgs-prosessen med det huset vi bor i nå, så det kan jo også fort bli spennende. 
Det har vært veldig mye som har skjedd i det siste, så jeg gleder meg veeeeeldig til Ådne kommer hjem på mandag og jeg endelig kan få slappet av litt. Det var ganske heisete og intenst å være i en budrunde altså. Men vi vant jo, så kan ikke klage ;)
Litt bilder må dere jo få se. Hva synes dere??






 - En stolt, skremt, nervøs, glad og emosjonell -> Anette -

2 kommentarer:

  1. Gralla, gralla, gralla. For et flott hus. Gleder meg til å alt - både innvendig og utvendig!

    SvarSlett