06.03.2014

Stillingsannonse!

Nå har vi fått nok! Mamma fungerer ikke lenger, og vi må ta ansvar. Vi er ikke mer enn to og fire år, men vi vet jammen best selv hva vi vil ha! Mamma har begynt å ta noen "kamper" som hun kaller det så fint, selv synes vi bare hun gjør seg vanskelig. Hvorfor skal vi ikke få lov å spille på mobilen hennes når vi vil? Vi ser virkelig ikke problemet? Vi synes jo det er så kjekt, hva kan være galt med det? Og hvorfor i all verdens dager får vi ikke hoppe i sofaen? Greit nok, Simen tippet over kanten i dag og traff med pannen først før kroppen vrengte seg feil vei og han falt som en potetsekk i gulvet. Kul i pannen er jo kult. Alle gutter vil jo ha det, igjen: vi ser ikke problemet.

Vi har bestemt oss for å ta ansvar. Vi trenger noen til å ta over mamma sin jobb. Hun tenker mer på seg selv for tiden enn hun tenker på oss. Sikkerhet og regler..Tull! Vi vet best hva vi vil - dermed basta! Kanskje du har det lille ekstra vi leter etter? Kanskje du er den som kan gi oss glød i hverdagen vår igjen?

Er du personen vi søker?

Du må være snill og la oss gjøre hva vi vil. Da slipper vi å komme opp i konflikter og det blir lettest for begge parter på denne måten. Men la oss heller ta dagen trinn for trinn..
Morgen: frokosten kan gjerne stå klar ute i gangen eller inne på soverommet ditt når vi våkner. For vi kommer til å skrike deg inn i øret der du ligger så fint og sover, at vi er sultne NÅ. Vi vil helst ha maten varm på mandager, onsdager og lørdager. Bommer du og lager en koselig, varm middag en annen dag - da har du sparken. Vi vil bestemme selv hva vi skal ha på oss. Og vil vi gå nakne i barnehagen - ja så vil vi gå nakne i barnehagen. Dette er ikke åpent for diskusjon.
Barnehagen: vi er flinke til å bli levert i barnehagen. Høflige er vi også. Vi tar matpakken med oss og går fint inn helt selv. Har du allerede gitt oss en god og stor frokost, men glemt å ta med en ekstra matpakke fordi vi sa at vi ikke ville ha med oss mer mat - da har du sparken. Det er verre med henting. Du bør ha med deg noe til oss. Vi er ikke glade for å bli hentet. Og kommer du for tidlig - sparken. Har vi ikke mer mat i matboksen må du ha dette med utenom. Ellers lager vi et helvete for deg. Vi gidder ikke kle på oss, sette oss i bilen eller komme ut av bilen. Du er herved advart!
Middag: vi liker alt! Men lager du noe vi ikke liker, spiser vi det ikke. Simen må få lov å spise med hendene og kaste mat på gulvet. Det er bare slik han er. Rett etter middag vil vi se på tv. To forskjellige programmer selvfølgelig, så kanskje du kunne tatt med et ekstra tv? Vi vil ikke se det som går på barnetv. Vi må få se akkuratt det vi vil, akkuratt når vi vil. Hvis ikke - sparken.
Kvelds: dette er noe vi vil ha mens du står og tar oppvasken fra middagen. Vi er jo selvfølgelig sultne av å ikke spise den middagen vi ikke likte. Så nå vil vi frukt som er skrelt og kuttet opp i perfekte biter. Og du bør ikke bruke lang tid på det - vi har ikke tålmodighet. 
Legging: vi vil ikke legge oss - så enkelt er det. Vi vil være våkne hele natten og om vi plutselig skulle bli trøtte likevel, vil vi hvertfall ikke pusse tennene. Og en fluor? Tull, vi vil ha hele pakken! Simen må legge seg først og han vil at du skal synge de 6 faste sangene for han HVER ENESTE KVELD! Hvis ikke - sparken! Jeg vil lese bøker. Ikke en eller to, men alle jeg har i hyllen. Begynner jeg å bygge med Lego må du for all del ikke slutte å lese. Og har jeg lyst å kle meg ut og sove i kostymet mitt, ja da gjør jeg selvfølgelig det.  Tviler på at vi kommer til å sovne innen den første timen vi er lagt, men skulle vi allikevel gjøre det, da begynner "fritiden" din. Rydd etter oss, vask klærne våre, lag frokost OG matpakker, legg klærne våre fram på benken slik at vi kan velge å ikke ha dem på oss neste morgen, gjør tv'en klar slik at favorittprogrammet vårt står på når vi står opp neste morgen.
Natten: vi vil sove i din seng og vi vil sove under din dyne. Vi liker godt å få litt vann om natten, og det kan ikke være gammelt. Og så begynner vi på an igjen med morgenen (les oppe).

Vi regner jo absolutt med at dette er noe for enhver. Siden det sannsynligvis kommer til å være stor pågang på telefonen, kan du gjerne sende et brev istedet. Husk å legge ved bilde - vi går etter utseende. 

Med vennlig hilsen Noah og Simen


4 kommentarer:

  1. Hahahaha, eg ler og ler! Spot on!!

    SvarSlett
  2. Gullgod vinkling!! Tror jeg drøyer den søknaden på ledig jobb.....

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det!
      Tror flere har tenkt som deg, for telefonen har ikke akkuratt ringt i hele dag nei ;) hehe..

      Slett