02.01.2014

Tilla Louise 3 år!

I dag, 2. januar, er tantungen min,Tilla Louise, 3 år gammel! 
Hun er ei modig og flink jente med lun og god humor. Hun er glad i tanten sin, og jeg kan love dere at tanten er glad i henne også <3 Guttene synes det er kjekt å være med Tilla, og de begynner endelig å leke mer og mer sammen - alle tre. Overnattinger har det vært litt av, men flere kommer det til å bli.
Tilla har vært veldig uheldig den siste måneden. I julen fikk hun omgangssyken og måtte derfor være hjemme på selveste julaften. Heldigvis var formen god igjen til vi skulle feire sammen 1. juledag, men det merktes at hun hadde vært syk. Kun en snau uke senere, ble hun syk igjen med dobbelsidig lungebetennelse. Innlagt på sykehus, og har nå vært der i flere netter, inkludert nyttårsaften. Men hun er tøff! Hun er mye bedre og da vi var på et lite visitt i dag, Simen og meg, ville hun vise Simen lekerommet, kjøre litt i de små bilene de har på sykehuset og du kunne se at hun ville mer, men orket ikke. Og til og med i dag, på selveste 3-års dagen er hun fortsatt syk. Tre store begivenheter på to uker hvor hun har vært syk. Heldigvis er hun så "liten" enda, at vi kan forskyve litt på bursdagen og feire den skikkelig, med ballonger, kaker og presanger, når hun endelig er frisk. Og gjett om vi skal feire!
Det blir et nytt visitt på sykehuset i morgen, og ett hver dag hele helgen også om hun blir så lenge. Og vi gleder oss stort til å feire henne når hun er kommet hjem og er blitt frisk igjen :)
Hipp hurra for skjønne, vakre og glade Tilla Louise. Og gratulerer så utrolig masse med 3-års dagen!

Stor klem fra tante Anette <3


- Anette -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar