28.01.2014

Kjærestekveld..

Noen dager blir plutselig litt annerledes enn de i utgangspunktet skulle bli. Jeg skulle egentlig gått på trening med Lena, istedet ble det film på sofaen med Ådne. Ikke akkuratt den verste byttingen, men ikke akkuratt det sunneste alternativet heller.. Når vinden herjer ute, det er mørkt og litt småkaldt inne - da trenger jeg noe varmt som kan varme marg og bein i denne skrotten. Og for tiden er det epletoddy som er tingen. Har nevnt "oppskrift" tidligere, men just in case: varm opp eplecider, topp med krem og kanel - Tadda... :) Kjempe godt! Siden det var film, ble det også litt godteri. Ikke det verste det heller. Mørk sjokolade (70%) med  pekan nøtter og havsalt. Nam nam..

Ellers har jeg vel ikke fått informert dere om at det blir London tur på Katrine og meg neste helg. Woop woop! Vi reiser på fredag, om bare 10 dager, og blir helt til mandags kveld. Det kommer til å bli helt magisk. Det står litt bryllup på agendaen, ellers blir det kos og champagne.. eller shopping og champagne.. eller musical og drinker.. eller kanskje alle sammen?! 



- Anette -

6 kommentarer:

  1. Hørtes ut som en herlig tirsdagskveld :) Gøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøy med London turen, ikje litt misunnelig engang :D Men unner dere begge to denne turen <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe.. ;) takk for det Ingerid :-) det ska bli skrekkelig godt med litt fred og ro.

      Slett
  2. Oi spennande med bryllupsgreier i London - du ska kje sjå på kjole der borte vel? :)
    Epletoddy må testast, ser kje ut som varmen ute komme med det førsta... ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tenkte å kikke litt på bryllupskjole ja ;) må jo nesten bare kikke litt når vi først er der. Kanskje det til og med er noen kroner og spare? ;) tror de kan ha et greit utvalg i selveste London. Så dette kan fort bli spennende :)
      Og epletoddy MÅ du vare prøve. Det er helt fantastisk godt :) varmer godt i kulden også.. Klem

      Slett
  3. E det bare vanlig eplemost du koke opp? Ser sååå godt ut! :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Jepp, vanlig eplemost. Bruker både den med og uten kullsyre. Like gode begge to :) godt og litt sunt ;)

      Slett