31.07.2013

Morro på trampolinen!

Dagene går i ett. De krangler, ler, springer, hopper, sykler, sparker, leker, spiser, driter, tisser, sover, roter, hyler, koser og krangler.. eller hadde jeg allerede nevnt krangler?? 
Det er ganske travelt, men jeg klarer allikevel å skvise inn litt innkjøp og ærender. I formiddag var vi i byn, deretter dro vi til teppelageret for å kikke på teppe til soveromet og så dro vi hjem. Ble invitert på vafler hos naboen og plutselig var klokka blitt 16.00 og Noah skulle på kino med tante Marte for å se Pelle Politibil. 
Imens dro Katrine, Simen og meg en tur til Living for å kikke på lamper.  Puh.. Begynner å få et lite overblikk over hva de har i de enkelte butikkene nå ;)
Avsluttet kvelden (både i dag, i går og på mandag og søndag.. osv.) på trampolinen. Der får de hoppet litt fra seg og fått ut alt de har igjen av energi. 10 min maks, så blir det bare hyling. Men de 10 minuttene er gull verdt!!!
Her er noen fantastike bilder fra da Tilla Louise var på besøk på mandag. Snakk om å ha flaks med "avtrekkeren" på mobilen! ;)





- Anette -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar