06.07.2013

Vi er så klare som vi kan bli..

Javel, og god morgen til dere :)
Vi har stått opp, spist frokost og skal leke litt i det sinnsykt store, og flotte lekerommet de har her på hotellet, før vi stikker i dyreparken. De åpner kl 10, og da skal vi stå først i køen ;) hehe..

Turen ned i går var alt annet enn en drøm. Vi visste jo at Simen ikke liker å kjøre bil, men trodde vi skulle klare oss i og med at vi la opp til 1,5 times kjøring før hvil, og satset på at han skulle sove 1,5 time i bilen også. Men neeeeeeeiiii... Hvor dumme er vi liksom!?!??
Det skar seg allerede på Ålgård. Etter en 20-30 minutters kjøretur (av 3,5 timer) begynte krapylet bak å skape seg. Slik holdt det egentlig på helt til vi var framme i Kristiansand. Og bare for å toppe driten, så sov han 25 minutter istedet for 1,5 time....!!!!!!!!

Jaja, vi kom oss nå fram. Og da kjørte vi rett til bystranda og badet og koste oss. De små var glade og fornøyde. Rett fra en lang kjøretur til bading på stranden må jo være bra? Litt kald vind, men når solen stod på var det godt og varmt. Guttene hadde spist lite og var stuuuuuup trøtte kl 17, men mat måtte vi jo ha. Koselig middag på Patricks i sentrum før vi vendte snuten hjemmover. Simen sovnet i bilen og Noah var nesten i koma. Så vi trodde det skulle bli enkelt å legge dem, men neeeeeeeiiii... De var helt ville da vi la dem. Ropte, hoppet i sengene, Noah kastet nattøyet sitt ned på Simen (HELE TIDEN!!) og Simen sang og stod på hodet.. De sovnet vel kl 21. Så vi er veeeeldig spente på dagen i dag.. hehe..

Været er tipp topp og vi er super klare alle mann! Håper dere alle har flott vær og koser dere masse :)

Noah er like engasjert som meg når han ser film..   Simen... Han er seg selv...

Bading er gøy!!!
 
- Anette -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar