21.07.2013

For en kjekk, travel, sosial, varm, idyllisk, vennskapelig, barnslig og nyyyyydelig helg! :)
På fredag reiste Kristine og meg, pluss våre 4 små, inn til Sør-Hidle med hurtigbåten som gikk kl 14. Vi kom til sol, skyer og en litt kald vind, men det var super flott likevel.
Lena og guttene, pluss søsteren til Lena, Siri, kom med båten kl 17. Da var det full rulle i hagen med grilling og badebasseng. De små var helt i hundre og koste seg alle sammen :)
Kvelden var jo super sosial. Ikke ofte du får slike kjekke kvelder sammen med noen av de flotteste du har!
Må jo få lagt til at kvelden var ikke så lang, i og med at noen av de små holdt festen gående til sent på natt.. LER! Haha.. 
Rebecca og Adele kom på lørdag og plutselig var vi 5 voksne og 7 herlige små <3
Det har gått over all forventning! De skjønne små har lekt, kost seg, badet, spist både mat og is, fanget krabber, gått tur på flor og fjære og matet lam med flaske.
Midt på dagen sov de minste, og de eldste trakk inn fra solen og så litt på film, mens vi voksne nøt "fritid" på terrassen i steikende varme og sol. Vi kunne ikke vært heldigere med været. Både i går og i dag har vi hatt skyfritt og sol. Jeg har fått ganske greit skille for å si det slik ;)
Egentlig skulle guttene og jeg vært på hytten i dag/kveld også, men Simen var så uheldig at han ramlet og slo hodet mot en stein. Rett etterpå kastet han opp, så vi tok båten hjem med de andre og gikk innom legevakten siden vi mistenkte hjernerystelse. Alt var heldigvis helt greit, så vi kjørte hjem til huset vårt for å spise og slappe av litt før kvelden. Vurderte om vi skulle ta båten som gikk kl 20, men fant ut at det var like så greit og vente til i morgen. Da får vi handlet med oss litt mat også :)
Ådne blir også med i morgen, så da blir det teiner, fisking og båtturer.
Det ble tatt masse flotte bilder fra helgen vår. Tenkte jeg kunne vise dere noen flotte fra Flor og Fjære turen vår på lørdag. Har du ikke vært der før? Ta båten fra byn - anbefales! Flottere, mer velstelt og nydelig plass skal du lete lenge etter.

På vei til Flor og Fjære

Flor og Fjære - idyll  <3




 På bryggekaien, mens vi venter på båten.

- Anette -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar