05.07.2013

Turen går til Kristiansand og sol og sommer..

God morgen alle! 
Bilen er pakket, hotell og billetter er bestilt og vi skal snart kjøre til Kristiansand. Kjører sammen med Katrine og Tilla Louise. Vi har avtalt å kjøre samtidig og ta pause(r) samtidig. Første pausen blir en lunsj, så vi får spist og luftet hodene litt før de minste skal sove seg fornøyde ;)
Noah synes det er greit å kjøre bil, så lenge han har noe å holde på med -> Ipad :)

Dagen i dag blir rusling i Kristiansand sentrum, bade litt nede på bystranden og leke i alle de fine, nye lekeapparatene som er kommet der. Så skal vi spise middag i sentrum med et vennepar av Katrine før vi setter snuten mot hotellet. Vi skal bo på dyrepark hotellet - Noah's ark ;) Selvsagt!! hehe..

I morgen blir det en hel dag i dyreparken! :o) Wohoo.. Vi gleder oss masse masse masse!! Vi skulle egentlig kjørt hjem i morgen rett etter dyreparken, men bestemte at siden de har meldt så flott vær (20 grader, skyfritt) hele helgen ville vi bli en dag ekstra :) Så vi tenker kanskje badeland på søndag?

Før vi tar turen nedover sørlandet vil jeg bare vise dere noen bilder jeg knipset i går. Tom (svigerfar) hadde invitert oss på grilling i kolonihagen sin, og der er det bare helt nydelig <3
Det er all slags blomster og bær, frukter, urter, koselig hytte og drivhus. Det er så utrolig romantisk, eller hva syns du?? :)
Dere må ha en flott helg alle! Håper dere får like flott vær som vi har bestilt og koser dere.

Velkommen inn til Paradis..




- Anette -

2 kommentarer:

  1. Gooood Tuuuur alle sammen. Koza dokker masse og ta mange bilder. Utrolig vakker plass han Tom har fått seg? Ligger nok mye svette og mold under neglene for å få til et slik paradis.

    SvarSlett