18.07.2013

Litt inspirasjon til guttenes rom..

Hos oss går det stort sett i det samme - oppussing og planlegging.
I dag har vi kjørt fram og tilbake mellom MONTER og Coop bygg og kjøpt stendere, sparkel, maleutstyr, glava, grunninger og til og med enda mer parkett.. Pengene fyker fort, for å si det mildt!
På tirsdag var vel dagen det ble helt avklart at vi skulle bytte gulv i stuen, og siden de hadde et fantastisk tilbud på coop bygg på hvitmalt eik - 179 kr kvm, måtte vi bare slå til. Vi har en ganske stor stue og kjøkken, så vi endte opp med å kjøpe 80 kvm parkett. Det tilsvarte 50 pakker med parkett som først skulle bæres hengeren, for så å bæres av og inn i garasjen. Det gikk helt greit, men siden vi også hadde kjøpt 80 gipsplater (som er mye tyngre) og 10x10 liter med sparkel synes vi det var helt ok å være ferdig da vi løftet siste rest. Så kommer jo det beste.. Vi hadde glemt å kjøpe parkett til guttenes soverom, så vi kjøpte siste rest i dag og da vi skulle bære det inn i garasjen.. Joda, da så vi at de 80 første kvm vi hadde kjøpt var feil!!! SERRIØST!! Vi måtte bære alle 50 pakkene tilbake på hengeren, tilbake inn i butikken, hente 50 nye og bære på hengeren for så å bære dem inn i garasjen igjen.. Hahahaha.. Ler godt (nå - 6 timer senere). Svimehoder altså..
Vi har altså kjøpt inn alt vi trenger (håper og tror vi) så nå skal vi ta oss en frihelg og rett og slett nyte det flotte sommerværet som er meldt rundt om i landet. Endelig begynner ferien og guttene skal ha 3 uker ferie :) Good timing sier du?? ;) hehe..
Alt ordner seg for snille piker, det er mitt livsmotto. Så jeg får stole på det :o)

Har endelig funnet ut hva jeg skal gjøre på guttenes rom! De får tre vegger hver med fargen lys antikk og en med fargen sjøgløtt (se pilen på bildet under). Simen skal også få sjørøverhoder som jeg kommer til å male med sjablong. Noah ønsker seg Ninjago, men vi får nå se på det. Han tøyde grensen litt i dag og sa at det også gikk greit med spiderman.. Hm.. Jaja, fargen på veggen er hvertfall satt, så får "pynten" komme litt senere. Var også innom tanken på tapet. Er jo så utrolig mange kule, men fant ut at maling var lettest.

Hva synes dere????

Fargerike tapeter og mønstre..
 De røde pilene viser fargen de får på veggen (sjøgløtt fra Jotun) og sjørøver-sjablongen.. Tøft?? :)

For å spare litt plass på rommene (siden de ikke er så store i utganspunktet) har Noah fått ny seng med oppbevaring. Samme seng som under, men skuffene er kun blå og grønne.

- Anette -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar