07.10.2013

Alcudia, del 1

God kveld alle!
Vi er ankommet Mallorca og koser oss i varmen. Landet i Palma i går kveld og tok buss videre til Alcudia (ca 1 times kjøring) og var ikke inne på hotellrommet før klokken var 22.40!! Guttene sovnet de siste 10 minuttene av bussturen, og siden vi måtte stå oi lang kø for å sjekke inn, våknet de begge to og følte seg rimelig uthvilte og kvikke.. 
Fikk vel lagt dem rett før halv 12, og siden de våknet kl 07.15 i dag var jeg rimelig spent på hvordan denne dagen skulle bli. Men med så mye nytt og spennende har det gått overraskende greit :)
Det er godt og varmt, men det har være veldig mye vind i dag og litt overskyet. Så vi har ikke akkurat svettet hele dagen. Men badet og solt oss - det har vi klart!!
Vi har lagt på stranden for det meste,. Sjøtemperaturen er vel rundt 23 grader, men bassengene er kaldere. I morgen tenkte vi å ta turen litt lenger bort på stranden. For der hører vi at det skal være, så og si, vindstille :)
Internetten er helt elendig, så jeg kommer til å blogge litt når jeg ser at jeg har tid til det ;) jaja, farge har vi fått, mat og is har vi spist, vi har badet og slappet av og nå skal vi ha en velfortjent syden-drink på terrassen :-) 
Snakkes!





1 kommentar: