01.01.2013

Godt nyttår alle sammen!

1. januar 2013

Enda et år er gått og vi entrer et nytt. Nye muligheter, opplevelser og eventyr står på agendaen.
Året som gikk var et travelt år. Jeg er glad for at eldstemann er blitt så stor og blir mer og mer uavhengig av Ådne og meg. Og ikke minst at minstemann har gått fra baby til gutt. Han klarer å gjøre mer ting alene og klarer å gjøre seg mer forstått. Nå venter vi bare på at språket skal komme ;)
Ellers skjedde det også mye på jobbfronten. Jeg gikk fra barselpermisjon til full jobb. Videre ut i permisjon og hadde noen måneder fri (skulle jo egentlig blitt et år..) og videre inn i ny jobb, men bare 40 prosent stilling.
På kjærlighetsfronten har det gått så som så..
Det har blitt lite tid til hverandre og vi har ikke vært flinke nok til å prioritere oss selv som par. Å sitte i samme sofa om kvelden og se på tv er ikke en date..

Det nye året, tror jeg blir;

Annerledes enn 2012 av mange grunner. Men først og fremst fordi guttene er, og blir større og klarer seg mer og mer selv. Vi har begge bestemt oss for å gå inn for satsing på forholdet. Vi skal bli flinkere og sette av tid til å være kjærester. Klare å trekke oss litt bort fra familie-tilværelsen en kveld i ny og ne. Rett og slett legge foreldre rollen på hyllen en liten stund og bare være et ungt par som f.eks. vil gå på kino, gå en tur eller kanskje ut og spise?

Ellers har vi også begge gått inn for et sunnere år (som alltid). Ådne har lyst å gå ned noen kilo. Jeg har lyst å bli flinkere og spise sundt og variert. Slutte å spise godteri med mindre det er lørdag eller noe spesielt som skjer. Og det skal vi klare!

Selve nyttårsaften:
Ble feiret her hjemme sammen med Katrine, Thomas og Tilla Louise. Vi bestemte oss for å ha tapas, og alle lagte litt mat hver - knall godt!
Ungene klarte å holde seg litt lengre våkne enn normalt og fikk sett litt raketter som vi selv fyrte opp i gata. Rakett maratonet klokken 00.00 klarte de fint å sove seg gjennom alle tre :)
Når de små var lagt, koste vi oss med noe godt i glasset. Vi spilte "Hei knekt" (drikkelek m/kortstokk) og avsluttet med "Party alias". 

Det ble en artig, men koselig og rolig nyttårsfeiring på oss. Her er et bildedryss av selve nyttårskvelden;











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar