24.06.2014

Danmark, del 1

I går startet ferien vår, og vi reiste til Danmark :) søster til Ådne, Marte, bor i København og vi hadde lyst å besøke henne mens vi alle hadde fri. Men først ble vi enige om å møtes på halvveien for å ta et par dager i Legoland. Vi kjørte til Kristiansand, noe vi brukte ganske nøyaktig 4 timer på, før vi tok colour line videre til Hirtshals. På ferjen hadde de tegnekonkurranse, og tror du jaggu ikke Noah vant :) han fikk en pose med litt diverse småting, men der lå også en diplom. Å helledussen, jeg trodde han skulle falle i bakken da han så den. En DIPLOM! Stolt som en hane bar han den rundt halsen resten av dagen :) Etter 3 timer og 15 minutter på ferjen var vi i Hirtshals. Det tok oss 3 timer og 45 kvarter å kjøre til Vorbassen feriesenter, hvor vi har leid en leilighet. Over 12 timers reising tar på, og kroppene våre begynte å bli leie av å sitte. I tillegg var vi ikke framme før klokken var blitt midnatt :-0 litt for sent for guttene for ikke søren om de skulle sove i bilen! Men de var eksemplariske likevel og holdt ut. 
De sov godt i natt og våknet begge to klokken 07 - dagen var i gang. Legoland stod på agendaen og vi stod utenfor da de åpnet klokka 10. Vi har vært der i 8 timer og vi har storkost oss alle mann! Til tross for trøtte gutter har de vært i supert humør og de har spist godt, tatt karuseller og virkelig kost seg - knall gøy!! 
Det har vært overskyet og sol. Helt grei temperatur og to dråper da vi skulle hjem. Guttene sovnet momentant i bilen, men er nå våkne begge to etter det de selv mener bare var en hvil. 
I morgen skal vi nok en dag i Legoland før vi setter snuten mot København :) herlig! Har tatt mange bilder, men legger dem ikke over på data'en før i morgen hjemme hos Marte. Gled dere! :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar