03.07.2014

Innedager og sykdom

Se for deg at du har fått en ny jobb. En jobb som servitør. Det skal være selskap og 40 mann skal få forrett, hovedrett, dessert, alltid ha noe i glasset osv. Og det beste av alt; du er alene om denne jobben.. SLIK har jeg hatt det de siste dagene - føles det som hvertfall! Noah ble syk på søndag og Simen ble syk i går. Ironisk nok har vel kanskje denne dagen, da de begge var syke samtidig vært den roligste. Ellers har jo Noah ligget på sofaen og helst ønsket en hånd å holde i, eller rett og slett litt selskap. Men det har ikke vært helt enkelt i og med at Simen har vært frisk. For han vil jo (selvfølgelig og forståelig) leke ute. Og siden vi alle har ferie og Ådne har vært i Nordsjøen, er det jeg som har servert alt de har måttet ønske av mat/drikke/underholdning. 
De har begge holdt seg inne i dag, men så og si aldri i samme rom. Mens en var nede og så film var den andre oppe og lekte. Da den ene gikk ned, ville den andre opp. Mens en var i badekaret veltret den andre vasen med vann og blomster på bordet. Mens vannet ble tørket opp, ville den andre også oppi badekaret og da gikk den første ut. Mens den ene nå badet ville den andre ha mat - NÅ! Mens den ene fikk mat ville den andre se en film i kjelleren - NÅ! Mens den ene satt på do, ramlet den andre ned fra komoden. Og mens jeg hjalp med å trøste, begynte den andre også å grine for den ville jo også ha trøst. De ville ikke se de samme filmene, så de har sittet i hver sin etage. De har ikke villet spise eller drikke det samme (om de i det hele tatt har svelgt noe tviler jeg på) og de vil ikke leke sammen, men med forskjellige ting, i forskjellige etager - MEN de vil begge ha hjelp og selskap og trøst av meg - SAMTIDIG!! 
Det er et virus de begge har fått. Noah har i tillegg fått blemmer inni munnen. Så han klarer ikke drikke eller spise fordi da gjør det så vondt - stakkars! Simen er slått ut med feber (slått ut og slått ut.. Heller litt redusert). Som siden søndag, håper jeg de begge får en god natts søvn og våkner glade, fornøyde og FRISKE. Stakkars guttene mine..... 

Tips: på Toys R'us selger de angry birds spill til 30 kroner (tidligere opp mot 199 kroner). Disse har vært kjekke å leke med i dag :)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar