09.11.2014

Den råkule, stilige og absolutt fantastiske bilen vår

Ådne fikk to oppgaver til bryllupet, og disse to oppgavene - var de eneste! Han ønsket ikke være med på planleggingsprosessen (bombe), og da ble det bare slik. Jeg hadde lyst til å involvere han på en eller annen måte likevel, og tenkte at disse to oppgavene måtte passe ypperlig til ham :) Oppgavene var; 

1. skaffe transport for dagen.
2. Sørge for spilleliste og musikk i lokalet.

Musikken i lokalet gikk rett i dass i starten, men etter at Ådne og Henrik tok taxi hjem til Henrik (stemmer det. De tok taxi og forsvant fra festen en liten periode..) gikk det bedre. Tror dere denne dama var "litt" irritert der og da eller? Men transportoppgaven - perfekt!! Kunne ikke fått noe bedre :) Veldig typisk Ådne, veldig typisk meg, veldig typisk vårt brylllup og den var rett og slett bare et syn. 

En Wolksvagen buss - metallisk blå <3



Eirik hentet meg, Katrine og Cathrine hos frisøren og kjørte oss til kirken. Han var forøvrig sjåfør hele resten av dagen også. Snille, snille Eirik :)
 


Simen likte bilen veldig godt. Og dette bildet ble tatt utenfor kirken, rett etter vielsen <3 Er det ikke nydelig?? 
 


Tidenes forlovere <3
 


Fantastisk <3
 

 Alle bildene er tatt av fotograf Eirik Halvorsen.


- Anette -

2 kommentarer:

  1. Digge bilen :D Me ville egentlig ha buss me og, men siden det tross alt e bobler Svein drive med så gjekk me for det ;)
    Ja, og menyen såg kjempe god ut! namnam!

    SvarSlett
    Svar
    1. Wolksvagen passe perfekt te bryllup! :)
      Ådne surfe jo ein del, og buss-varianten e jo ein gammel surfe-slager og paste derfor perfekt for oss. Pluss, me konne sitte alle mann i bilen - praktisk!
      Ikkje lenge igjen du heller nå. Spennande! :)

      Slett