12.10.2014

Bryllupsreise #4

Nå har vi bare 1 døgn igjen. Her er det morgen og vi skal straks gå og spise frokost. Frokosten er helt fantastisk!! De har ikke den typiske brødmaten som vi har i Norge. Her er det mye varm mat. Det står kokker og lager akkurat de omelettene, eggene eller pannekaker du vil ha. De har oppskåret frukt i lange baner og er du glad i varm mat til frokosten har du mer enn nok å velge av! Vi gleder oss til frokosten hver eneste dag. Våkner uthvilte, går sammen bort og finner et ledig bord. Bordene er forresten rett ved siden av en stor dam. Oppi bor det store koi fisker. Røde øyenstikkere summer forbi, på størrelse med en langfinger. Ekorn hopper rundt i området. De er ikke redde oss, men ikke innpåslitne heller. En stork-lignende kar, tar seg et morgenbad i fontenen hver morgen. Den sitter rett ved siden av et frokostbord, og nyter å kjenne det litt kjølige vannet renne over ham. Mens vi nyter god mat, ro og utsikten, nyter vi også en kopp kaffe. Bare det å drikke den, rolig, mens du sitter og slapper av.. No words!!

Vi må reise fra hotellet kl. 20.15 i dag. Så vi får en full dag :) nå har vi vært på 3 forskjellige strender, hatt en aktivitetsdsg med vannsport. Så vi var begge enige om at det hadde vært deilig å bare være på hotellet i dag. Det vil si, vi ligger ikke ved bassenget, men nede ved stranden. Der er det solsenger og i vannet finnes det ikke bølger. De kommer rundt og serverer deg noe kaldt å drikke bare du gløtter litt på hodet. Den siste dagen skal nytes fult ut! 

I går var vi forresten ute på Padai Padai. En veldig kjent surfestrand. Bitte liten, fult av folk, store bølger, klipper som gir stranden en intim og privat følelse, og fult av apekatter. Ådne leide surfebrett og jeg solte meg. Det var ikke en typisk badestrand. Sjøgress, steiner, rev, litt søppel og enormt med strøm gjorde at det kun ble korte dukkerter. Men for å komme ned til stranden, måtte vi gå forbi et tempel og gjennom noen grotter i fjellet. DET var ganske tøft! Ca 40 minutters taxi tur fra hotellet. 

Nei, nå skal jeg vekke min andre halvdel og gå å nyte en kopp kaffe, og pannekaker med bacon og masse, masse frukt. 

Om et døgn er vi hjemme. Gud som jeg gleder meg til å treffe guttene våre igjen :) Neste innlegg blir fra (kalde?) Norge igjen. Men først - sol, varme og frokost <3















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar