10.10.2014

Bryllupsreise #3

Javel.. Det går i det samme. Bare litt annerledes.. Det har vært super varmt i dag! Så og si vindstille og 33 grader. Djises.. Vi har hatt et 4 timers opplegg i dag med vannaktiviteter. Herregud, jeg trodde jeg skulle dø - ca. 15 ganger! 
Det startet med vannscooter, noe som var tipp topp. Deretter bar det rett videre til wakeslider. Nesten det samme som en ring bak båten, bare 5 ganger større. Jeg er ikke i tvil om at de prøvde sitt ytterste på å få oss til å fyke av. Men neida, disse seige nordmennene vet å holde seg fast ;) Hehe.. Etterpå var det flying fish. 10-12 meter opp i luften (helt sant!!!!!). Bak en båt, på en slags "flåte" som kun henger fast med en tynn tau. Vi visste jo begge to, mens vi hang der oppe, at hadde vi glippet taket nå, ja så hadde vi mest sansynlig ikke sett morgendagens lys. Det var nemlig ikke mer enn maks 2 meter dypt der vi kjørte. Til slutt var det dykking på Ådne og snorkling på meg (siden jeg ikke har dykkersertifikatet). Gøy! Fisk, koraller og båttur - deilig!
Vi leide et kamera, som de ansatte knipset bilder med hele tiden og som vi kunne ta med oss under vann. Til slutt fikk vi alle bildene samlet på en cd. Haha.. Gleder oss veeeldig til å se når vi kommer hjem ;)
Ellers har vi vært og spist ved "bond fire", nede ved stranden, i dag. BBQ buffet og underholdning med flammer og vinkelsliper. 
I morgen blir det mest sansynlig Uluvato beach. Vær og humør bestemmer ;) 








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar