16.11.2013

Det går unna..

God morgen folkens :)
At jeg er våken nå, kl 9.15 er jo et under. Vi hadde en helt fantastisk dag i går. Kursing, teambuilding, Amsterdam-quiz og en helaften med 16 retters indonesisk mat avsluttet med en skikkelig Harry karaokebar. Quizen gikk ut på å finne forskjellige "steder" her i byen og dokumentere det med et vittig lag-bilde og så var det en del nederlandske spørsmål vi måtte bruke i et intervju med de lokale ;) det har vært helt utrolig gøy og morsomt!
Kvelden ble avsluttet på indonesisk restaurant hvor vi fikk chilli og curry marinert hummer (!!!) til forrett, 16 forskjellige indonesiske retter til middag og vaniljeis dyppet i lys sjokolade til dessert. Det er noe av det beste jeg har snakt! Fantastisk!
Etterpå ville vi finne ut av hvordan storbylivet var i denne store, flotte byen. Og hvor finner du vel bedre ut det, enn på en skikkelig Harry karaokebar? Haha.. Det var helt fantastisk! Vi koste oss og lo konstant!!
I dag har vi HELE dagen til egendisposisjon. Plenen er enkel: SHOPPING!! Vi bor rett i sentrum, så nå skal vi bare stelle oss og spise frokost. Så er vi vel hjemme igjen på kveldingen tenker jeg.. ;)

Legger ved noen bilder fra den fantastiske maten bi gikk i går. Nam!








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar