04.02.2017

Sorbet med jordbær og bringebær

      God lørdag(s kveld)!

Var egentlig på vei til å poste dette herlige innlegget tidligere i dag, men du vet - unger ;) Og disse ungene er VELDIG glad i is. Jeg tørr faktisk å påstå at de er over gjennomsnittet glad i is. Derfor koser vi oss innimellom med is til dessert, mens vi ser en film, etter vi har gjort noe gøy en dag o.l. Vi lager også veldig ofte smoothie, noe som også får ben å gå på her i huset. Men det nye nå er en sorbet.

Det er atter en gang ei på teamet mitt som har tipset om denne kjekke, lettvinte og gode oppskriften med kun 3 ingredienser: frosne jordbær, bringebær og vanilje kesam. Det er også veldig kjekt å ha ferske bringepær til å pynte med ;)



Den er faktisk så enkel å lage, at til og med de små/store kan være med og hjelpe :)



Vi hadde alt oppi chopperen vår (en beholder med knivblader som går rundt oppi når du drar i en snor) og dro noen ganger. Ble blandingen for tykk spedde vi på med mer vaniljekesam.


Når konsistensen fortsatt er litt tykk, men samtidig også litt myk, er den ferdig ;) Server i skåler og topp med ferske bringebær. Her i huset slikket vi både skålene og beholderen ren.




Håper det smaker!

- Anette -

4 kommentarer:

  1. Nomski.....Dette må prøves.

    Hilsen Mamma

    SvarSlett
    Svar
    1. Katrine mente det så litt smoothie-aktig ut, men da lyver bildet. Den er ganske tykk og "isete" i konsistensen. Var virkelig knall god! :)

      Slett
  2. Den chopperen er fantastisk! Har allerede slitt ut en!

    SvarSlett
  3. Så kjekt at du liker den! :) Vi bruker den MASSE vi også! Skrik ut om du trenger ny.. hehe.. (det var en spøk - ikke salgstriks) ;)

    SvarSlett