09.02.2017

Langhelg

God torsdags kveld. Klokka runder straks 23, men jeg poster et kjapt, kort innlegg likevel (er jo så godt i gang for tiden). Som overskriften sier, jeg har tatt meg en langhelg på hytta. Ikke alene altså. Sammen med de to yngste. Vi reiste i formiddag og kom opp til skyfritt, vindstille, kuldegrader og sol. Herlig! Tok ikke langt tid før hytta var god og varm og vi hadde fått noe mat i  kroppen. Før kvelds gikk vi ut og lekte litt på isen - til stor iver for både liten og stor. Her er det faktisk litt is på vannet. Helt inntil land altså. Og vi gikk KUN der det ikke var vann under. Her er det nemlig veldig stort skille på lavvann og høyvann. Mange, mange meter. Så når det er lavvann, og is, kan vi gå på isen der inne hvor det er grunne og hvor isen ligger rett oppå sanden. Godt nok forklart? Jeg hadde selvfølgelig ALDRI tatt med guttene ut på en usikker is!

Men sånn uansett.. Det var utrolig morsomt, og vi sprakk på isflak og skle rundt alle veier. Med kalde, rose-røde kinn, gikk vi inn i hytta igjen og varmet oss. 

Planen er lagt for i morgen, av Simen; film, snop, gå på isen, bake gulrotmuffins, spise taco og se på film. Det gledes!

 
 
Såvidt dere kan se isen der ute, men gøy var det i hvert fall! 

- Anette - 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar