20.12.2014

One of those days..

I dag har vært "En slik dag". En slik dag som ikke akkuratt har stått til forventningene. Første dag av juleferien - helg - snart jul - endelig god tid til det meste - ungene ikke minst! Og dagen starter, lenge før ringerklokken hadde ringt på en vanlig arbeidsdag, med sutring, klaging og krangling. Er det ikke herlig? Er det ikke forbanna herlig!?!
Jeg elsker det, simpeltenn ELSKER når de står opp og krangler om hvem som skal skru på tv'en, vil ha ting til frokost som vi ikke har, brus istedet for melk, nekter å kle på seg, vil begge sitte på samme plassen i sofaen... and so on.. 
Jeg hadde gledet meg så enormt, så veldig til en rolig og koselig morgen. Jeg har vekket dem hver eneste morgen denne uka, typisk at de skulle stå så tidlig opp i dag.. Vi har fått gjort en del koselige ting også, men alt i alt, når kvelden sniker seg på og roen senker seg i huset, så er det all kjeften, kranglingen og griningen som sitter igjen i midt hode. For å få en bedre avslutning på kvelden, spiste vi taco ute i stuen, mens vi så på film :) DET var koselig det! Og gjett om de spiste!? Hipp hurra for fjernsyn!

 Nommenomenom...

Legg merke til det flotte juletreet bak i stua :)


- Anette -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar