16.09.2014

Simen 3 år

Hipp hipp hurra for Simen som er 3 år i dag!

Tenk det, lille propellen vår er hele 3 år. Jeg synes det er helt sprøtt å tenke på hvor fort tiden har gått. Tenk alt det som har skjedd på de 3 årene. Han er blitt en stor gutt. Han snakker og gjør seg forstått. Han forstår hva vi sier og vi kan ha lange samtaler sammen. Han kan gi uttrykk for hvordan han føler seg. Han klarer å skille mellom rett og galt, og han springer og hopper rundt omkring som om han var en turner.
Simen har gitt oss hodebry maaaaaange ganger, herregud for en sta gutt! Og han har vært så farlig, med tanke på sin egen sikkerhet, at vi har sprunget til krampa tok oss. Men nå.. Nå er alt så mye lettere :)
Simen elsker å være med Ådne og meg. Han liker å gå rundt og se på all slags småting, som steiner/grus, snegler, maur, blader, søppel eller spindelvev. Spørs om det ikke blir en liten naturforsker dette her ;) hehe.. En naturforsker som klatrer i trær og hopper fra gren til gren i sofall..
Simen er en gutt med maur i rumpa, han har munndiare', fart i bena og er som oftest kjempe glad med verdens største smil. Han er en gutt du ler av og ikke minst med. Han kan humor!

Gratulerer så masse med dagen Simen. Du er fantastisk akkuratt slik du er!






- Stor klem fra mamma og pappa -

1 kommentar:

  1. Så utrolig herlige bilder! :)
    Kjempe kjekke fering i går, og knall gode kaka! :P

    SvarSlett