12.01.2017

Oppussing

God kveld i luken!
Her i huset går det i pakking til hyttetur - vi skal nemlig til sirdalen med svømmeklubben vår. Eller skal vi kalle det svømmeforeningen? Vi er i hvert fall 9 familier som skal bo sammen i en stor hytte vi har leid. Det kommer til å bli sååååå gøy! :) Flott vær har de også meldt - hurra!

Det er egentlig ganske mye som skjer her hjemme for tiden, men vi får ta litt og litt. Dere får nok en oppdatering fra helgen, men først ville jeg bare lufte et prosjekt vi holder på med - fornye gangen. Det er ikke all verdens vi skal gjøre altså, men en (eller alle) vegg(ene) skal få farge, vi sksl få satt opp garderobeskapet og et par hyller skal komme opp. Tror dette kan bli veldig bra!

 

Vi har ikke helt landet på fargen enda, men at det blir en av de fantastiske fargene til Lady er vi helt sikre på :) Jeg følger JotunLady på Instagram, og det dukker opp så mye inspirasjon. Får jo lyst å male hvert et rom i huset!

 

Alle bildene er forresten lånt/stjålet fra instagrammen til JotunLady <3 Tusen takk ;)

 

 Vi lander nok mest sannsynlig på en varm farge. Enten en litt lilla type eller en rosa tror vi. Ådne falt veldig for en som heter "warm blush" og jeg er helt enig. Den er råflott!

 

Vi har også vurdert å male med kalkmaling. Vi syntes det ble så fint oppe i stuen :) Da hadde det blitt denne over her. Herlig, eller hva?

 

En ting vet jeg for sikkert - det kommer til å bli råflott. Ingen ting kommer til å bli gjort før Ådne er kommet hjem fra Portugal - EM, men innen februar er omme har vi nok fått gangen fin :) Gleder meg!

Sitter du/dere med tips til farger vi bør sjekke ut må du gjerne skrike ut ;)

- Anette -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar