05.01.2015

Nyttårsforsetter

Målet vårt er at det må være gjennomførbare mål, det må ikke kreve så enormt med omveltning i hverdagen (da blir det vanskelig å gjennomføre) og det må komme familien tilgode. Som dere skjønner har vi laget oss noen familieforsetter, men vi har noen som kun går på oss selv også.

Mitt nyttårsforsett:

- Bli flinkere til å si nei
- drikke mer vann (kjedelig, eller hva?)

Ådne's nyttårsforsett:

- Spise sunnere og trene mer
- kose mer med Anette (gjett hvem som har funnet på dette??)

Familiens nyttårsforsetter:

- gå flere turer i fjell og skog
- finne på mer ting sammen, opplevelser og aktiviteter


Enkle, men alle er absolutt gjennomførbare. Jeg gleder meg spesielt til å ta fatt på familiens: gå flere turer i fjell og skog. Noe vi har veldig godt av alle sammen. Forhåpentligvis kommer Ådne hjem til helgen, så kanskje første turen blir da? :) Og det er jo heller ikke feil og ha fokus på opplevelser sammen som en familie :)

Ellers var det godt å være tilbake til hverdagen igjen, selv om juleferien var fantastisk! Rolige morgener er alfa omega i dette huset. Det var vanskelig å få guttene opp i morges, men slettes ikke vanskelig å få dem i seng i kved. For å roe ned på kveldingen, dro vi fram lego'en - alltid en slager. Jeg blir så facinert over alt de lager. Og så lager jeg jo litt selv også da..

 Romskip - selvfølgelig..

 Her er det en stakkars som må gå planken fordi han spiste en pepperkake når han ikke hadde lov (høres kjent ut..). For å toppe "driten", skyter de ild på han og han må ha en isklump på hodet...


Diskusjon om hva de forskjellige heter. En fikk faktisk navnet Nils :) hehe..


- Anette -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar