15.10.2016

Olalia

Vi er vel hjemme, etter en ganske så dramatisk "avslutning" på høstferien vår. Eivind brant seg på peisen og har fått en 2. grads forbrenning :( Stakkars lille! Det ble legevakt og sykehus visitter. Heldigvis går det greit med lillegutt - til tross for vondt <3 Han smiler, ler og herjer like mye som før. Men ikke kjekt, slettes ikke kjekt.. off.. 

Jeg vil heller skrive om noe kjekt, for til tross for denne vonde hendelsen har vi hatt en fantastisk flott høstferie. Været har virkelig vært på vår side og vi har fått gått mange turer - endelig! Det har gått kjempe greit og klaging/sutring har så og si ikke vært til stede #hurra! 

Den flotteste turen må jo sies at var Olalia. Vi var der i fjor sommer også, men kom ikke så langt på grunn av stygt vær og umotiverte unger. Heller ikke denne gang kom vi helt fram til hytta, men vi kom over halvveis og gikk tilsammen ca. 6,5 km og det brukte vi rundt 4 timer på. Mange pauser, mange bakker, god nistepakke og primus, strålende sol, nydelige høstfarger så langt øyet kunne se, fornøyde unger og mann hjalp til for at denne turen ble fantastisk! Målet er selvfølgelig å komme til topps, men vi får ta litt og litt av gangen :) Jeg sier ikke mer, og lar bildene snakke for seg:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Anette -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar