14.08.2016

Etnemarknaden

God kveld :) Vi har hatt en flott dag, og siden de har meldt fantastisk vær i neste uke har vi valgt å bli igjen noen dager. Skolen begynner på torsdag, så vi reiser enten hjem på tirsdag eller onsdag. Nå er det de siste feriedagene vi har igjen. Og har de først meldt fint vær - ja da vil vi svært gjerne bruke dem her på hytta :)

 

Vi får håpe yr holder ord! Ådne og Tilla reiste hjem i dag med hurtigbåten. Ådne måtte innom jobb og kommer tilbake igjen i morgen - på motorsykkelen. Lurer på om han gleder seg ;) Hehe.. Endelig får han kjørt litt. 

 

Men, vi har alle beviser hengende på håndleddene våre som forteller at vi har vært på Etnemarknaden. Fantastisk gøy! Vi betalte oss inn rett etter klokken 11 og dro igjen rett før kl. 16. En hel dag har både store og små kost seg med masse god mat, karuseller, godteboder, utstillinger, leker, dyr m.m. To av fire barn sovnet i bilen på vei hjem (hjemturen tar 10 min). 

 

Hovedattraksjonen var uten tvil tivoliet. Eller mer nøyaktig - karusellene. De tre eldste har kjørt rundt og rundt og rundt og rundt til den store gullmedalje! Ådne og meg har stått på sidelinjen og ledd oss skakk ihjel. Tolmodige Eivind har sittet godt plantet i vognen og tatt inn over seg alt han har sett. Flaks for oss at trioen fikk kjøre karusell alene, for vi ble kvalme begge to - av å se på! Haha.. 

 

Ådne har ikke vært her før, og ble imponert. Her har de virkelig noe for enhver altså. 

Jeg holder på å stupe! Marknader tar på for både liten og stor. I morgen skal dere få se mannen min på sykkelen. Da blir han så stolt vettu ;) 

- I'm out. Pease! -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar