13.07.2015

Update fra hytta

Vi koser oss fortsatt. Har hatt en veldig kjekk helg med trivelig besøk av Johnny og de små. Mye god mat (grilling) og fiske :) temperaturen har vært grei hele helgen, men det har regnet litt. Til tross for litt stygt vær, har de små kost seg. Og da koser jo de voksne seg også ;)

I dag har det vært sol og skyer om hverandre, men det har hele tiden vært ganske varmt. Ådne og meg har stelt i hagen fra vi gikk ut i formiddag til guttene skulle legge seg. Vi har ett mål med plen, noe som gir mye plenklipp!! Og alt må kantes! I tillegg har vi plantet rhododendron og lagt på duk + bark. For ikke å snakke om alle frukttrærne jeg har stelt med i dag. 3 plommetrær og 2 epletrær. Greinene er nå blitt hengt nedover ved hjelp av hyssing, barken står bar og alle ripsbuskene har også fått en oppfriskning :) PUH... Godt med alt som er gjort! Guttene har lekt og badet. Alle mann alle har nytt været :)

I morgen får vi besøk av Katrine og Tilla. Og i løpet av de neste dagene blir det vandringstur til Olalia. Jippi - ferie er gøy!

Ådne ønsker alle en flott ferie! Han er så glad for at det er så mange fine blomster her ;) Hehe.. #ler #kånålerbest 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar