01.07.2015

Sommeren er her!

Endelig er den kommet - sommeren! 
Jeg er solbrent, klør etter å ha ligget i gresset hele dagen og har grønne tær (barfot på gresset), akkuratt slikt som hører sommeren til :) Det har vært en fantastisk flott dag, og jeg har fregner på nesen som kan bevise det. Guttene hadde med seg lekekamerater hjem fra barnehagen og vi har badet i vannsklia og grillet. Vært ute hele dagen og rett og slett bare nytt solen :) Endelig er temperaturen kommet!
Guttene har to dager igjen i barnehagen før sommerferien starter for hele familien, men ikke tro at vi ligger på latsiden mens vi har "barnefri". Det er mye maling, handling, ordning, vasking av sengetøy og rydding som står på agendaen. Forhåpentligvis reiser vi på fredag til hytten, og da må alt være klart. Håpet vårt er å få masse fint vær så vi kan dra på fjellturer og sove i telt :) Men det er en del utstyr som skal være klart til det - blant annet telt. Er dere klar over hvor mye et telt koster? Jeg holdt på å få bakoversveis da jeg sjekket priser. Vi snakker flere tusenlapper for et enkelt telt. Nå er planen å få låne ;)

Det blir dermed ikke en typisk strand-ferie på oss i sommer. Vi har strand på hytten og, men det er en krabbe-strand, altså med steiner :) Fiskestang, krabbestang og gummibåt venter på hytta, sammen med telt og soveposer, liggeunderlag, primus og tursekker :) Dette kan fort bli gøy!

Vi har også undersøkt litt rundt hva vi kan finne på om været ikke er på vår side, så vi skal nok få kjørt litt rundt omkring tenker jeg. Blant annet har jeg hørt at "Mikkelparken" i Kinsarvik skal være en attraksjon for de minste. En flott aktivitetspark med bl. a. et stort lekeland, flere bassenger, vannsklier, frukthage, bilbane, krasjebåter, klatretårn, jungelløype, minigolf og mye mer. Dette skal prøves ut :) Kanskje været er bedre i Hardanger..

Noen som har erfaring med Mikkelparken? :-)

 Og hva er vel ikke mer nødvendig enn en sommerkjole med plass til magen, en praktisk (og fin) stråveske med Snapple oppi? Nam...



Eller selvfølgelig Toms til trøtte (og hovne) føtter og et par Ray Ban´s på nesen? ;) Sommeren kan bare komme, den er etterlengtet og vi lover å ta godt imot den!


- Anette -


2 kommentarer:

  1. Godt at någen får nyte det fine været.. :( :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Nå har de jo meldt ein del reggen te neste uga, men me satse på opphold og god telt-temperatur :)
      Korti komme dokkor innøve?? ;)

      Slett