11.11.2012

Bare for deg

Da jeg ble ferdig med Fifty shades trilogien satt jeg igjen og følte meg helt tom.. Jeg levde meg så utrolig inn i bøkene og var ganske så trist da jeg nærmet meg slutten og siste kapittel.. 
Ådne syntes det var helt greit at jeg endelig skulle fungere normalt igjen, men jeg klarte ikke tenke på så mye annet.. Aldri før har jeg blitt så grepet av en bok!
Mange snakker om bøkene kun fordi de har et erotisk, nesten pornografisk innhold. Men neida.. det var ikke det jeg falt for. All romantikken, kjærligheten, fortvilelsen (og jah.. selvfølgelig også sex'en. Ikke vits å lyve). Den håpløse kjærlighetshistorien.. Gud.. blir jo helt fortapt bare av tanken. 
Hvem har vel ikke hatt (eller har..) en drøm/fantasi om å finne en fantastisk rik, flott og sexy mann, temme han og konstant føle seg elsket og begjært?
Jeg skal ikke klage.. Jeg har nemlig funnet min fifty shades. Men jeg ble allikevel tatt med storm!

Det kom for mitt øre (akkuratt da jeg trengte det) at det har kommet ut en annen trilogi, som hadde et veldig likt innhold. "Bare for deg", som er første bok i Crossfire trilogien. JESUS.. Hva skal jeg si..??
Leste den ut på noen dager og venter nå spent på nr 2. 
Damer, denne boken unner jeg dere - løp og kjøp!!  ;)

- Anette -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar