16.09.2012

Noen ord fra mamma på 1 års dagen din..

Kjære Simen...
For ett år kom du til verden i en rykende fart. Vi hadde gledet oss lenge, så gleden var stor da vi fikk se deg første gang - du var nydelig! Akkuratt passe perfekt, fra topp til tå! Du var 2905 gram og målte 48 cm, så du var ikke den største gutten. Men du vokste kjapt og la fort på deg. Du var en veldig fornøyd gutt. I starten ville du helst bare bli holdt, mye kjekkere det enn å ligge alene. Allerede 1 mnd gammel smilte du, 2 mnd gammel lo du. Derfor er det ingen overraskelse at du er blitt en skikkelig glad-gutt! :)
Det har gått utrolig fort, og du har klart mye på kun ett år! 4 mnd gammel begynte du å snu deg fra mage til rygg. Rundt 6 mnd ålte du deg på gulvet, og allerede ved 7 mnd krøp du. Reiste deg i 8-9 mnd alder og gikk over natten da du var 10 mnd. Det har med andre ord gått i ett! ;)
Du smiler og ler hele tiden. Gir vi deg en liten grimase ler du deg nesten i hjel. Latteren din er trillende og utrolig smittende. Du lyser opp når du ser Noah. Vil helst være med på alt han gjør, og du er takknemlig for alt han lar deg være med på ;)
Du er et sjarmtroll, en perfekt liten gutt som vi elsker så utrolig masse!
Gratulere med dagen gullet vårt!  
<3 Simen 1 år <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar