02.09.2012

August måned...

Jaja, der var august måned forbi allerede.. Jammen gikk det fort! Nå hadde vi en temmelig travel august måned også, og da går det ofte litt fortere..
De to store opplevelsene er bryllupet til Tor Kristian & Synnøve, og ferie til Ibiza/London. Bryllupet er uten tvil det vakreste, mest romantiske jeg har vært med på! Og turen til Ibiza er noe av det flotteste jeg har vært med på.
Nå er vi ivertfall i september måned, og det blir nok en relativt travel måned det også..
Noah skal tilbake i barnehagen i morgen, men det skal også Simen! I morgen er det nemlig første innkjøringsdag for minstemann!! I tillegg reiser Ådne i morgen og blir borte 2-3 uker..
Hadde aldri trodd dette for et par mnd siden, men jeg har en liten klump i magen. Jeg vet at det kommer til å gå greit, men de blir liksom så store med en gang de begynner i bhg. Og plutselig har vi to store gutter.. Tiden går fort!!
Kameraet skal med og dagen skal foreviges, men først skal søndagen nytes. Vi har allerede vært ute å lekt, vært på besøk hos oldermor og olderfar. Nå skal vi snart spise Burritos, og i kveld skal Ådne og meg på kino med venner.
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar