10.07.2012

Populære litterære verk og filmer

De små blir aldri lei av å se på de samme filmene/seriene, eller lese de samme bøkene. Helst hver dag, gjerne hver time og kunne eldstemann fått velge selv hadde han nok sett den samme favorittepisoden tre ganger på rad! Det har vært populært med "tiss og bæsj" her i huset en god stund nå. Egentlig helt siden de begynte å lese "Muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans" i barnehagen. Vi har den hjemme også, og det er en slager! Morsom, med lun humor for både store og små ;) Ellers er også "Den lille larven aldrimett", "Lars er Lars" og "Sture og Manuel" svært populære her i huset. Det er stort sett de bøkene det leses i ;)
Når det gjelder favorittserier så er "Dinosaurtoget" veldig populært. Spesielt den episoden som heter "Dinosaurbæsj"  ;)
Filmer: Dumbo, Istid filmene og Tingeling filmene. I oktober skal det komme en ny Tingeling film. Er vi heldige blir den vist på kino!
 Muldvarpen går rundt og ser på bæsjen til forskjellige dyr, for å finne ut hvem som bæsjet på hodet hans - Anbefales!
 God gammel slager. Farger og telling.
 En liten gutt som har en god fantasi og liker og danse :)
 En støvsuger som drømmer om å bli et piano og en katt som drømmer om å synge opera :)
Dinosaurtoget handler om dinosaurer som reiser med toget til forskjellige dinosaurtider.





Sid er helt utrolig morsom! Skal vi kose oss en kveld, sitter vi gjene i sofaen alle mann og ser Istid - Fantastisk morsomt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar