09.11.2016

Minstemann er blitt 1 år

Tiden burde av og til roet seg litt. Tatt en pause. Slappet av. Stoppet litt, ikke helt, men bare sånn bitte, bitte litt.. Minstemann er blitt 1 år og jeg skjønner virkelig ikke hvor dette året har blitt av!?!


Du er virkelig en liten klump. En deilig, god og rund klump som vi er så utrolig glad i - alle sammen <3 Du trasker rundt omkring og humrer og ler. Du snakker masse. Det meste forstår du kun selv, men vi har begynt og forstått litt nå. "Takk, takk", "hadet", mamma", "pappa", "mø" og "ooooi" Hehe..

 

Du koser deg med maten, og pappa og meg koser oss med at du koser deg med maten. Det er så veldig, veldig lettvint å ha en som nyter mat. Det var akkurat det vi håpet du ville gjøre <3 Vi ler av deg når du gomler på noe, og du ler fordi vi ler av deg. Er det ikke herlig? 


Du forguder brødrene dine og de elsker deg. Jo høyere du ler, jo mer tøys finner de på. De passer godt på deg og du føler deg trygg med dem. Det er så fantastisk å se på - som mamma. Søskenkjærligheten. Lille gullet vårt, du er så deilig og glad. Du får oss til å smile og le. 

 
 
Du går, du har munnen full av tenner (10 for å være helt nøyaktig), du danser, du tøyser, du klatrer, du springer og du er der det skjer - alltid! Vi er så veldig glad i deg lille venn. Tenk nå er du blitt 1 år allerede. Og FOR et år det har vært!

Elsker deg Eivind <3

- Mamma & Pappa -

2 kommentarer:

  1. Verdens beste lille gull <3 Eivind, Evva, Evvis, Kjuddas, Simen (oups), bollå, minsten, sistemann (?). Kjært barn har mange navn.

    SvarSlett
    Svar
    1. Haha.. taaaaakk! Og jo - GARANTERT sistemann.. Hehe..

      Slett