01.03.2015

En listen update..

Hei alle :)

Jeg merker at det blir mindre blogging for tiden, men men.. Jeg oppdaterer heller litt i ny og ne :) Denne uken har vært en super uke! Det har vært utrolig gøy på jobb (kjekt å se alle igjen etter vinterferien) og det kjennes godt å være tilbake i rutiner igjen. På mandag ble vi hytteeiere, så naturlig nok har vi snakket mye om dette. Hytta overtas på lørdag allerede, og vi reiser opp alle mann alle med møbler og det mest nødvendige. Hytten er umøblert, kun hvitevarer følger med. Så vi har måttet handle litt. Heldigvis har vi en del møbler hjemme, så ingen møbler er blitt kjøpt inn enda. FINN.no er jo også en super plass å finne møbler på. Så i første omgang håper vi at vi klarer oss på det vi har og evnt. kjøper brukt det vi trenger.

Ellers har det vært karneval-uke i barnehagen - noe som har vært stor stas for guttene. Det er så morsomt å se hvordan de forandrer seg med en gang de får "falske" muskler på seg, en maske over fjeset eller en kappe.. Haha.. 

Helgen har vært rolig. Var ute med noen jenter i går, hvor vi først så "Fifty shades" på kino, før vi endte opp hjemme hos Kathrine :) Filmen var, etter min mening - helt greit! Verdt å se :) Ble ikke så veldig sen hjem, men det var likevel godt med en rolig dag i dag :) Lek og besøk, bedre blir det ikke!



- Anette -


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar