God lørdag alle sammen :)
Til tross for at jeg ikke har oppdatert på nesten to uker, ser jeg at det fremdeles er aktivitet inne på bloggen - noe jeg synes er utrolig gøy! Jeg har savnet å skrive litt hver kvels, men.. Det har vært så utrolig travelt at det har nesten ikke vært til å holde ut!!
Dagene går i ett, og så lenge jeg ikke legger inn andre aktiviteter enn de dagligdagse, går dagene greit. Har jeg glemt å kjøpe en vesentlig ting til middagen, frokosten eller må sitte litt lengre på jobb - kaos! Heldigvis kommer Ådne hjem om en uke, og det gledes det veldig til :) Før den tid er det to kvelder med utviklingssamtaler, to uker med studenter (hvor en er allerede unnagjort), to planleggingsdager i barnehagen, en planleggingsdag på jobb (og den krasjer selvfølgelig med den ene planleggingsdagen til barnehagen), et julebord (hvor jeg sitter i komiteen) og alt dette skjer selvfølgelig på de 14 dagene Ådne er ute i nordsjøen. Er det ikke utrolig?!?
Jaja, nok om min hverdag, som mest sannsynlig er lik de fleste andre sin hverdag - travel.
Jeg har lyst å vise dere litt mer bilder fra bryllupet :) Og igjen, det er fortsatt fotograf Eirik Halvorsen som står for bildene. Denne gang er det menyen vår jeg vil dele. Først må jeg bare få si; maten var helt fantastisk! ALLE har skrytt kokkene opp i skyene, og selv kunne jeg ikke vært mer fornøyd med maten selv heller. Alt smeltet på tungen, og alt som var på tallerkenen var så godt at det ble (selvfølgelig) ingen rester igjen. Den beste maten jeg har smakt - noen gang :) Jeg skriver også opp vinen vi hadde til maten, noe jeg også var meget, meget fornøyd med.
Forrett
Suldalskinke, serveres med søtpotetpurre, blanda
salat, rugbrød, toast og urterømme
Vin: Winter Riesling Trocken 2012/2013
Hovedrett
Indrefilet av okse.
Serveres med stekte rotgrønnsaker, sylta rødløk, mandelpotetstappe
og rødvinsaus. Toppes med frityrstekt jordskokk.
Vin: Castellani Poggio al Casone Chianti
Superiore 2011
Dessert
Vanilje og lime panacotta, serveres med marinerte
bær, bringebærsorbet og krokan
Vin: Il Falchetto Brachetto d'Acqui 2013
- Anette -
Forstår du har det travelt med studier og studenter....det har jeg også!! Menyen ser utrolig fristende ut, vedder det smakte fantastisk!
SvarSlettSynes du det går greit med studenter? Jeg synes det er spennende. Travelt, men spennende ;)
SlettMenyen var fantastisk! Rett og slett :-)